Etiqueta: Gastronomía
Aberto o prazo de candidaturas aos premios da Deputación de Lugo...
O Boletín Oficial da Provincia de Lugo (BOP) publicou este martes a convocatoria e as bases da cuarta edición dos premios 'Lugo Cambia ao...
A Feira da Androlla repartirá 4.000 quilos do embutido dos Ancares
Navia de Suarna quenta motores para a celebración este domingo da 32 edición da Feira da Androlla, que repartirá entre 3.000 e 4.000 quilos...
Muras presume do seu mel de montaña
Mario Rouco cóntanos que leva sete anos no Concello de Muras, xusto os que leva organizándose esta mostra que exalta o excelente...
La Vuelta volve presumir de gastronomía lucense
A promoción gastronómica e turística da provincia de Lugo volverá estar presente na Vuelta Ciclista a España por décimo ano a través...
Portomarín prepárase para a gran festa da cervexa artesá
Portomarín dará a benvida aos tempos pospandemia cunha grande festa da cervexa. O Portomarín BeerFest, programado para os días 14 e 15 deste mes...
Tras dous anos de parón, o queixo de San Simón da...
Chamamos a Javier Fontela, presidente da Asociación de Queixeiros, ao que lle preguntamos antes de nada como foron os anos de pandemia. Refire que...
Convocada a terceira edición dos ‘Lugo cambia ao turismo lucense’ e...
A xunta de goberno da Deputación de Lugo aprobou as bases e convocatoria da terceira edición dos premios "Lugo cambia ao turismo lucense' e...
Tres documentais sobre Lugo dan a coñecer o seu turismo científico,...
A Deputación de Lugo deu o pistoletazo de saída a unha nova vía para a promoción dos recursos turísticos da provincia a través da...
Friol agarda máis de 25.000 visitantes á Feira do Queixo
O Concello de Friol calcula en máis de 25.000 os visitantes que acudan á Feira do Queixo e Pan de Ousá, que se celebrará...
A Deputación achega á feira Xantar de Ourense as “potencialidades” gastronómicas...
A 22ª edición de Xantar, o Salón Internacional de Turismo Gastronómico de Ourense, dedicou a xornada deste sábado á provincia de Lugo. Así, a...