InicioCulturaTapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Tapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Cincuenta establecementos da provincia participan nunhas xornadas gastronómicas que organiza a APEHL e que financia a Xunta.

PUBLICADA O

- Advertisement -

Medio cento de establecementos da provincia participan nas xornadas gastronómicas en torno ao Camiño de Santiago que se desenvolverán desde o 16 de xaneiro ata o 9 de febreiro, organizadas pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (APEHL) e financiadas pola Xunta de Galicia a través do programa “O teu Xacobeo”.

Cincuenta establecementos dunha vintena de concellos servirán tapas, racións, pratos ou menús con receitas tradicionais da gastronomía lucense. Os peregrinos poderán desfrutar, así, do Camiño de Santiago máis saboroso. Podes ler a información completa no Xornal de Lemos.

ÚLTIMAS

Traballadoras da limpeza dea Lugo protestan ante o Parlamento pedindo a mediación da Xunta

Traballadores do sector da limpeza de Lugo trasladaron a súa protesta este martes ás...

Xaneiro, a data para poñer en marcha os servizos do centro integral de Saúde en Lugo

O conselleiro de Sanidade Julio García Comesaña avanzou en sede parlamentaria a posta en...

Interceptan en Lugo a un home circulando sen permiso de condución

A Policía Local de Lugo interceptou este luns a un home que circulaba pola cidade e...

A Deputación de Lugo traslada á Plataforma Pro Residencia de Becerreá a súa “vontade” de abrir o centro canto antes

O deputado de Promoción Económica e Social, Pablo Rivera, reuniuse este luns no Pazo...