InicioCulturaTapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Tapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Cincuenta establecementos da provincia participan nunhas xornadas gastronómicas que organiza a APEHL e que financia a Xunta.

PUBLICADA O

- Advertisement -

Medio cento de establecementos da provincia participan nas xornadas gastronómicas en torno ao Camiño de Santiago que se desenvolverán desde o 16 de xaneiro ata o 9 de febreiro, organizadas pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (APEHL) e financiadas pola Xunta de Galicia a través do programa “O teu Xacobeo”.

Cincuenta establecementos dunha vintena de concellos servirán tapas, racións, pratos ou menús con receitas tradicionais da gastronomía lucense. Os peregrinos poderán desfrutar, así, do Camiño de Santiago máis saboroso. Podes ler a información completa no Xornal de Lemos.

ÚLTIMAS

Tomé dá por resolta a crise no PSOE de Lugo: “Foi unha situación insólita”

O presidente da Deputación de Lugo, José Tomé, deu por resolta a crise no PSOE...

A Ofrenda do Antigo Reino de Galicia xa é Ben de Interese Cultural

A Ofrenda do Antigo Reino de Galicia, que se celebra en Lugo este domingo,...

O alcalde de Lugo Miguel Fernández toma as rendas do PSOE local

O alcalde de Lugo, Miguel Fernández, foi elixido secretario xeral do PSOE local, en substitución da edil...

O PP de Lugo reclama explicacións a Tomé pola “maior crise de goberno” na Deputación

O Partido Popular de Lugo esixiu explicacións ao presidente da Deputación, José Tomé, ante...