InicioCulturaTapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Tapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Cincuenta establecementos da provincia participan nunhas xornadas gastronómicas que organiza a APEHL e que financia a Xunta.

PUBLICADA O

- Advertisement -

Medio cento de establecementos da provincia participan nas xornadas gastronómicas en torno ao Camiño de Santiago que se desenvolverán desde o 16 de xaneiro ata o 9 de febreiro, organizadas pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (APEHL) e financiadas pola Xunta de Galicia a través do programa “O teu Xacobeo”.

Cincuenta establecementos dunha vintena de concellos servirán tapas, racións, pratos ou menús con receitas tradicionais da gastronomía lucense. Os peregrinos poderán desfrutar, así, do Camiño de Santiago máis saboroso. Podes ler a información completa no Xornal de Lemos.

ÚLTIMAS

Coñece a programación da Semana de Cinema de Autor de Lugo: 148 filmes e homenaxe a María Vázquez

Máis de 148 películas formarán parte este mes de setembro da Semana de Cinema de...

Outro incendio rexistrado nunha nave do Ceao provoca cuantiosos danos materiais, aínda que non se rexistran vítimas

Un incendio declarado na noite deste mércores nunha nave do polígono industrial de O...

Vicepresidencia da Deputación de Lugo non dará apoio económico a actividades con participación israelí

A Vicepresidencia da Deputación de Lugo, do BNG, anunciou que non financiará actividades nin...

Detido en Lugo por ameazar con navalla a dous menores que xogaban na rúa

A Policía Nacional detivo en Lugo a un home de 64 anos de idade...