InicioCulturaTapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Tapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Cincuenta establecementos da provincia participan nunhas xornadas gastronómicas que organiza a APEHL e que financia a Xunta.

PUBLICADA O

- Advertisement -

Medio cento de establecementos da provincia participan nas xornadas gastronómicas en torno ao Camiño de Santiago que se desenvolverán desde o 16 de xaneiro ata o 9 de febreiro, organizadas pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (APEHL) e financiadas pola Xunta de Galicia a través do programa “O teu Xacobeo”.

Cincuenta establecementos dunha vintena de concellos servirán tapas, racións, pratos ou menús con receitas tradicionais da gastronomía lucense. Os peregrinos poderán desfrutar, así, do Camiño de Santiago máis saboroso. Podes ler a información completa no Xornal de Lemos.

ÚLTIMAS

Lugo paraliza as obras do edificio que ía acoller a menores migrantes por falta de licenza urbanística

O Concello de Lugo ordenou a suspensión inmediata das obras que se executan no...

Rescatan a unha muller cunha perna atrapada nun motocultor nunha leira de Begonte

Os bombeiros de Vilalba tiveron que liberar na tarde deste luns a unha muller...

O PSdeG acusa a Rueda de usar Turismo de Galicia como “a chequera de Elena Candia” nos orzamentos de 2026

A deputada socialista e secretaria de Organización do PSdeG, Lara Méndez, acusou ao presidente...

Falece un home de 31 anos nun accidente de tráfico en Lugo tras saír da vía o seu vehículo

Un home de 31 anos perdeu a vida nesta pasada madrugada ao sufrir un...