InicioCulturaTapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Tapas e racións para gozar do Camiño de Santiago máis saboroso

Cincuenta establecementos da provincia participan nunhas xornadas gastronómicas que organiza a APEHL e que financia a Xunta.

PUBLICADA O

- Advertisement -

Medio cento de establecementos da provincia participan nas xornadas gastronómicas en torno ao Camiño de Santiago que se desenvolverán desde o 16 de xaneiro ata o 9 de febreiro, organizadas pola Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería e Turismo de Lugo (APEHL) e financiadas pola Xunta de Galicia a través do programa “O teu Xacobeo”.

Cincuenta establecementos dunha vintena de concellos servirán tapas, racións, pratos ou menús con receitas tradicionais da gastronomía lucense. Os peregrinos poderán desfrutar, así, do Camiño de Santiago máis saboroso. Podes ler a información completa no Xornal de Lemos.

ÚLTIMAS

A UNED de Lugo finaliza o curso cun aumento do 13% na súa matrícula

O Centro Asociado da UNED en Lugo acolleu este xoves a reunión ordinaria da...

Creado un punto de atención en Portomarín para dar asistencia básica e curas aos peregrinos

O conselleiro de Sanidade, Antonio Gómez Caamaño, destacou a colaboración entre o seu departamento...

Condenan a 8 anos ao home que matou ao seu pai cun disparo na cabeza

C.V.V., un veciño de 49 anos, aceptou este mércores declararse culpable do asasinato con...