Inicio Etiquetas Alimentación

Etiqueta: Alimentación

Día 19 de corentena: un confinamento sen peixe nin verbenas

X.M.F. | Jesús López, ‘Suso’ para os amigos, é repartidor de peixe de martes a venres e músico as fins de semana e os festivos. Como moitos de nós,...

Os transportistas, os “esquecidos” nesta crise: “Traballamos ata 14 horas e...

O colectivo dos transportistas son de capital importancia nun contexto de estado de alarma para evitar o desabastecemento de produtos básicos nesta crise do...

Día 14 de corentena: a tranquilidade de ter o conxelador cheo

Ramón González Rey |  “Este vídeo vai dirixido a estes da cidade que están colapsando os supermercados ‘a lo loco’ e que deixan sen alimentos...

Día 9 de corentena: o esgotamento do persoal dos supermercados

Ás veces entumécenseme as pernas ao pasar moito tempo seguido sentada nunha cadeira. Só preciso un ordenador diante e un móbil ao lado, pero...

O Goberno creará en Lugo o Laboratorio nacional de Sanidade Vexetal

O Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación creará este ano o laboratorio nacional de sanidade vexetal en Lugo, que ten como obxectivo converterse nunha...

Novafrigsa recibe novos fondos da Xunta para maquinaria e reformas

A industria Novafrigsa recibiu 541.000 euros da Consellería de Medio Rural no marco do programa de axudas para transformación de produtos agrarios. A subvención...

A primeira empresa de análise sensorial de España expándese dende Lugo

Hai media ducia de empresas semellantes no mundo, e ningunha comparable en España. Con base en Lugo, e sedes en Madrid e Miami, Tastelab...

Especialistas abordarán este mércores no HULA o tratamento dos trastornos alimentarios

INMA AIRA | A asociación CIOR GALICIA organiza para este mércores 30 de novembro de 13.30 a 15.00 horas, a I Xornada sobre TCA ( Transtorno...

“Podemos cambiar o concepto que hai das algas invasoras para xerar...

Un grupo de investigadores europeos, entre eles galegos, está a estudar algas invasoras na costa entre Peniche, en Portugal, e Galicia para desenvolver novos produtos para a...

“Hai que conseguir que o pan galego volva ao seu lugar...

A Cátedra do Pan e do Cereal do Campus Terra celebrou este mes o seu segundo aniversario. Esta iniciativa público-privada conseguiu aglutinar e pór...

EN PROFUNDIDADE